mandag 17. januar 2011

South Park – The kissing company

Denne episoden er fra den 13. sesongen av South Park. Episoden som jeg så var veldig tydelig med tanke på tegn på en klassisk, satirisk komedie. Butters skulle i episoden få sitt første kyss av ei jente som han betalte 5 dollar til, og senere endte han opp med å starte sitt eget kysse-firma som et svar på suksessen. Her er det spesielt 4 ansatte jenter som jobber rundt omkring på skolegården til forskjellige tider på dagen. Politiet fikk et anonymt tips om dette, og de begynner å etterforske dette siden de akkurat har fått varsler om at det begynner å opparbeide seg horebander i byen. Derfor kler de en av politimennene om til en hore, og han ble sendt inn som en undercover politimann for å arrestere de som kjøper sex. I episoden er det spesielt to tabulagte temaer som blir latterliggjort. Nemlig måten politiet jobber i det offentlige på, da den undercoverpolitimannen løste hore-situasjonen, og jentene som selger sex.

I samme episode drar Butters på en hallik-fest. Her får han mange gode råd fra de andre hallikene på stedet om horer og liknende, for eksempel hvordan han skal behandle dem. Det blir veldig satirisk når Butters kommer hjem fra festen og uvitende fortalte foreldrene sine at han hadde flere kjærester. Hun ene av dem var hovedbitchen.

Han lærte ganske mange nye uttrykk i episoden som for eksempel ”You know what Im saying”, og når den lille gutten bruker uttrykk som dette, og ord som ”bitch”, skjønner man veldig godt at dette er noe skaperne ønsker å latterliggjøre.